Članek
ALI NAM JE RES BOLJE ?
Objavljeno Oct 02, 2022

V državnem zboru je potekala razprava o predlogu sprememb družinskega zakonika. Podpredsednica DZ Nataša Sukič iz stranke Levica je razpravo prekinila, ker so nasprotniki predloga obesili na balkon dvorane DZ upodobitev Svete družine. "Spoštovane poslanke in poslanci, zato da odstranimo transparente nestrpne desnice, ki danes tukaj očitno promovira svoje ideje tudi s plakati na ograji državnega zbora, kar je popolnoma nedopustno, prekinjam sejo za deset minut, da to zadevo odstranimo," je argumentirala svojo odločitev.

Lahko opazimo, da na levem političnem polu ne razumejo kaj je demokracija. Poznajo samo diktaturo. Ne želijo slišati ljudi, ki drugače mislijo. To se dogaja samo politikom, ki so prepričani v svojo superiornost nad drugimi ljudmi. Mislijo, da bodo ljudje vedno srečni  kar koli oni naredijo le  če jim dovolijo, da pokleknejo in so v njihovi bližini.

S Slovensko demokratsko stranko, ki je največja opozicijska stranka niti nočejo vzpostaviti dialoga,  Janeza Janšo žalijo in mu grozijo s smrtjo na vsakem koraku, člane in simpatizerje SDS pa primerjajo s fašisti in ovcami.

Obnašajo se kot razvajeni otroci, ki mislijo, da je Slovenija njihova igračka.  Ampak tudi  otroci vedo, da to ni demokracija in, da sovraštvo do drugače mislečih, vodi v razgradnjo države in konflikt. 

Problem Levega političnega pola  je v tem, da sebe vidijo kot ene in edine izjemne in izbrane  kvazi elito Slovenije. Toda Gibanje Svoboda, SD in Levica niso ni nič drugega, kot projekt oz. preobleka levih privatizerjev, ki se imajo za gospodarje Slovenije.

Volk dlako menja, a narave nikdar. Vladna koalicija ne more zatajiti svojega bistva, da je projekt levih privatizerjev za katere je Slovenija plen.

Razmišljanje politikov na levem političnem polju je »Takšni smo mi. Izjemni in izbrani. Do zadnjega daha pa naj stane kar stane toda boljših od nas ni in ne sme biti«

Vse odločitve katera je ta elita levih privatizerjev naredila zadnjih trideset let  so storjene zgolj in samo zaradi dejstva, ker mislijo, da so izbrani, da so bogovi, katerim nihče nič ne more.  V njihovih glavah jim odmeva stavek » Kdo bo drugi , če ne mi« in tako Slovenija tone vse globlje in globje.

Slovenijo upravljajo omrežja levega privatizerstva, ki nimajo nobene vesti. Zanimajo jih samo lastni interesi za njih pa so pripravljeni žrtvovati tudi Slovenijo in njene ljudi.

Kako naj jim drugače rečem saj so v eni generaciji Slovenijo pripeljali do moralnega propada jo razprodali in divje sprivatizirali.

Toda danes je SVOBODA in to so ljudje na demokratičnih volitvah izvolili.  V prepričanju samo, da ni Janša pa nam bo bolje.

Toda :

ALI NAM JE RES BOLJE ?

#Naslovnica #Novice #Slovenija