Članek
V podporo Milanu Kreku, Borutu Štruklju, Tatjani Lejko Zupanc, Mateji Logar in vsem, ki so v prvih vrstah
Objavljeno Dec 30, 2021

Sedim za pisalno mizo in se sprašujem , kako naj pričnem zapis predvsem pa kako naj oblikujem smiselne stavke kako naj napišem to kar mislim po tem kar sem videl na Planet TV.
Poznam občutek ko si deležen groženj in vem, da te lahko grožnje dotolčejo ravno zato me po videnem spreleti srh zaradi vprašanj na katera ne znam racionalno odgovoriti :

Solze Milana Kreka, javna izpoved Boruta Štruklja o fizičnem nasilju na ljubljanskih ulicah, grozilna sporočila ali je to postala naša normalnost ?

Sprašujem se kdo ste vi, ki se strahopetno skrivate za lažnimi profili in izlivate svoje frustracije in verbalno in fizično grozite herojem, ki se v prvi bojni vrsti borijo zoper covid-19 ?

Kako je možno, da smo v Sloveniji zabredli tako nizko, da je pozivanje k smrti, grožnje k fizičnem nasilju, nadlegovanje postalo normalno ?

Kaj se nam je zgodilo oz. ali je možno, da je epidemija iz nas naredila zveri, pošasti in potencialne morilce ?

Na ta vprašanja si sami poskušajte odgovoriti in verjamem, da boste enako odreagirali kot jaz in rekli STOP NASILJU DOVOLJ JE.

Danes so groženj in nasilja deležni Milan Krek, Borut Štrukelj, Tatjan Lejko Zupanc, Mateja Logar jutri če ne bomo rekli DOVOLJ JE bomo deležni vsi mi.

ALI SI TEGA ŽELIMO?

Po mojem globokem prepričanju smo prišli do točke, kjer bodo pristojni policija, tožilstvo in sodstvo morali odreagirati in nam dati signal ali so verbalne in fizične grožnje postale naša normalnost ali pa bodo vsi tisti, ki se poslužujejo groženj ustrezno sankcionirani.

Drage prijateljice in prijatelji verjamem v Vas in verjamem, da obstaja v vsakem od vas dobrota in skrb za sočloveka. Zato vas iz srca prosim stopimo skupaj upoštevajte nasvete strokovnjakov cepite se in spoštujete ukrepe.


Upoštevajmo to kar nas od samega začetka prosijo Milan Krek, Borut Štrukelj, Tatjan Lejko Zupanc, Mateja Logar in drugi strokovnjaki. Naj njihova požrtvovalnost in žrtvovanje za dobro vseh nas ne bo zaman.

#Naslovnica #Novice #Slovenija