Članek
Igor Prodanović: Svetleča luč upanja za prihodnost Slovenije

Verjamem v sožitje in pozitivno prihodnost Slovenije

Objavljeno Feb 14, 2014

Danes bi vam rad predstavil izjemnega človeka, ki je prepričan, da je mogoče živeti v sožitju in da obstaja veliko dobrih ter pozitivnih ljudi, ki predstavljajo svetlo prihodnost Slovenije. Njegovo ime je Igor Prodanović.

Igor se je rodil v Doboju, Bosna in Hercegovina. Že od nekdaj je bil motiviran in poln energije, da bi prispeval k boljši družbi. Srednjo prometno šolo je obiskoval, nato pa je ob delu uspešno dokončal Fakulteto za pomorstvo in promet. Leta 1999 je pridobil svojo prvo zaposlitev na Slovenskih železnicah, kjer še danes uspešno deluje.

Poleg svojega profesionalnega življenja je Igor tudi aktiven na lokalni ravni. Je četrtni svetnik Slovenske demokratske stranke v Četrtni skupnosti Šiška ter član Odbora za javne gospodarske službe in promet na Mestni občini Ljubljana. Poleg tega je predsednik Komisije za promet v Odboru za infrastrukturo in prostor pri Strokovnem svetu Slovenske demokratske stranke.

Igor se strastno zavzema za različna področja, ki so ključna za kakovostno življenje vseh državljanov Slovenije. Verjame v dostopna stanovanja, varstvo okolja, pravice žensk, varstvo otrok, razvoj javnega potniškega prometa ter delavske pravice. Njegov cilj je nadaljnji razvoj Ljubljane, zlasti v ureditvi kolesarske infrastrukture, izboljšanju Ljubljanskega potniškega prometa ter spodbujanju več programov za mlade in kulturnih vsebin.

Največje vrednote, ki jih Igor Prodanović zastopa, so svoboda, pravičnost, ljubezen do domovine in družinska sreča. Verjame v to, da je svoboda izražanja ključna za razvoj družbe, da je pravičnost temeljni kamen pravične in enakopravne družbe ter da je ljubezen do domovine gonilo za pozitivne spremembe. Za Igorja je družinska sreča izjemno pomembna, saj verjame, da so močne in srečne družine temelj za srečno in uspešno družbo.

Igor živi v Ljubljani skupaj z družino, ki mu pomeni izjemno veliko. Poleg svojega dela in političnega angažmaja, rad uživa v sprehodih, družinskih izletih v neznano ter v družbi nasmejanih in pozitivnih ljudi. Verjame v moč pozitivnega mišljenja ter v to, da nas optimizem in dobro voljo lahko pripeljeta do dosežkov, ki si jih želimo.

V zaključku bi rad delil Igorjev moto, ki mu je zelo pri srcu: "Če želiš najti sebe, razmišljaj po svoje." S tem sporočilom nas spodbuja k iskanju lastne poti in načinov razmišljanja, ki bodo prispevali k našemu osebnemu in družbenemu napredku.

Igor Prodanović je navdihujoča osebnost, ki verjame v pozitivno prihodnost Slovenije ter se s svojim delom in prizadevanji aktivno zavzema za boljšo družbo. S svojim optimizmom, energijo in predanostjo nas spodbuja, da tudi sami prispevamo k soustvarjanju sveta, v katerem se lahko vsi počutimo varno, srečno in izpolnjeno.

#DostopnaStanovanja #DružinskaSreča #IgorProdanović #JavniPotniškiPromet #KakovostnoŽivljenje #KolesarskaInfrastruktura #Ljubljana #PraviceŽensk #SlovenskaDemokratskaStranka #VarstvoOkolja #Naslovnica #Novice #Slovenija